Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national

Program : Luni - Sambata 08:00-21:00, Duminica - cu programare

MovingTime

Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Firma mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti, ,mutari firme Bucuresti, mutari apartamente Bucuresti, debarasare Bucuresti

Testimoniale

 "Echipa a fost foarte prompta si a raspuns tuturor cerintelor cu profesionalism. Au fost rapizi, profi, seriosi si atenti cu obiectele pe care le-au mutat."

Andreea Banica - Servicii mutari comerciale

 "Am apelat la aceasta companie de 2 ori pentru serviciile de debarasari  mobila. Baieti foarte politicosi, serviabili, rapizi, seriosi si punctuali. Recomand cu incredere. Multumesc pentru ajutor."

 "Nota 10, echipei MovingTime pentru profesionalismul ded care au dat dovada! Apreciez ca au fost foarte seriosi si punctuali, au respectat programul iar in 4 ore ne-au mutat tot mobilierul din clinica in noua locatie in care ne-am mutat. In ceea ce priveste oferta pe care ne-au facut-o au avut cel mai bun pret de pe piata, avand in vedere ca am studiat ceva oferte inainte. Jos palaria pentru bunul simt si seriozitate. Cu siguranta o sa mai apelez la voi si o sa va recomand serviciile. Multa bafta pe mai departe!"

 "Tocmai am finalizat mutarea dintr-un apartament in altul cu echipa MovingTime si am numai cuvinte de lauda. profesionisti, seriosi si foarte muncitori! Va multumesc pentru ajutor! "

Adela Dafinescu - Servicii debarasare

Alexandra-Silvia Polena - Servicii mutari rezidentiale

 "Echipa a fost foarte prompta si a raspuns tuturor cerintelor cu profesionalism. Au fost rapizi, profi, seriosi si atenti cu obiectele pe care le-au mutat."

 "Oameni seriosi. M-au ajutat desi am sunat cu 2 zile inainte de mutare. Profesionisti. Au manevrat bunurile cu grija. ancorate corect in camion. Rapizi"

 "Foarte multumit de serviciul prestat. Recomand cu drag. Mult succes in continuare!"

 "Recomand firma de mutari-debarasari MovingTime. Punctualitate, seriozitate, profesionalism si echipa de nota 100. Suntem foarte foarte multumiti si va recomandam cu mare drag. Va urma etapa a 2-a de mutat mobila si tot la ei vom apela. Nu ne asteptam sa fie asa de wow. Calitate servicii + echipa + materiale + pret = 5 stele ++++"

 "O echipa de profesionisti, o firma serioasa, punctuala, foarte atenti la detalii...foarte bine pregatiti cu cutii pt ambalat, toate lucrurile mutate cu grija, iar seful de echipa un coordonator cu o experienta maxima... cu siguranta mai apelez si o recomand... multumesc!"

 "Servicii de calitate, profesionalism si punctualitate"

 "O echipa de profesionisti, totul a decurs minunat, domnii s-au ocupat de toate detaliile cele mai mici si au fost antenti cu tot ce au carat, Recomand cu incredere! Va multumesc!"

 "Recomand! Baietii au fost foarte profi, au ajuns chiar putin mai devreme decat ora stabilita si s-au miscat foarte bine. Am fost foarte multumita!"

 "O echipa super profesionista, punctuala, serioasa si rapida. In 3 ore o echipa de 5 persoane au debarasat un apartament burdusit cu mobila veche de la etajul 7. Un alt lucru demn de mentionat este faptul ca au lucrat extrem de curat avand in vedere ca toata mobila a fost distrusa. Recomand echipa MovingTime din toata inima!"

Badulescu Adrian - Servicii debarasare

Valeria Constantinescu - Servicii mutari rezidentiale

"Am beneficiat recent de serviciile firmei dlui Iulian Ivan, MovingTime, pentru o operatiune de mutare interjudeteana. Dintre numeroasele tranzactii comerciale de servicii care de regula survin in viata oricui, in ceea ce ma priveste, aceasta a fost (cronologic vorbind) a doua cea mai satisfacatoare: prima fiind constructia mobilei care a fost mutata acum de dl. Ivan.

Am contactat initial cca 5 ofertanti de servicii de profil, de la firme super-pretentioase ca prezentare si preturi ireale, la oferte individuale de servicii de transport, carora le-am dat acelasi material de pornire (o descriere a trebii de facut, si un pachet video/poze aproximind ceea ce urma sa fie transportat), solicitind o oferta de pret. Am selectat doua firme pentru vizionarea si discutia finala. Dar am stiut deja, in acel moment, ca dl. Ivan obtinuse de fapt contractul. Linia de pornire a fost, desigur, pretul realist, care se incadra in bugetul meu, si competitiv, la nivelul celor mai convenabile oferte primite. Dar ceea ce l-a singularizat pe dl. Ivan a fost, in primul rind, atentia pe care mi-a acordat-o mie, potentialul client, si pentru care urma sa platesc: promptitudinea comunicarilor telefonice (nici vorba de 'trebuie sa sun de trei ori ca sa ma sune inapoi' sau mesaje lasate fara raspuns), capacitatea sa de a sesiza detaliile unei operatiuni destul de complexe, determinatia sa de a adresa corectiile de parcurs inerente acesteia (scenarii alternative, reveniri, razgindiri, etc.) intr-un spirit constructiv (fara imputari, recriminari, etc. adresate clientului), dorinta de a acomoda si de a veni in intimpinarea problemelor pe masura ce apareau - desigur, toate acestea in cadrul larg, de baza, stabilit initial, toate acestea chestiuni rationale si nu simple nazuri de client capricios. Un al doilea punct decisiv a fost asumarea responsabilitatii pentru coordonare si supraveghere. Ca un contra-exemplu, la o alta firma, am discutat cu o persoana, vizionarea a fost facuta de o a doua persoana, iar la intrebarea mea 'cine e responsabil de organizarea si supravegherea operatiunii' mi-a fost mentionata o a treia posibila persoana. Cu dl. Ivan, am stiut intotdeauna cu cine vorbesc, cui imi adresez doleantele, cine interactioneaza cu muncitorii si ii conduce.

Pe scurt, am perceput la dl. Ivan ceea ce nu mi s-a parut a fi cazul cu competitorii sai: chiar vroia business-ul meu, si era dispus sa ii acorde atentia si grija necesara pentru a-l obtine. Am apreciat enorm asta, in conditiile in care, de multe ori, ca si client, ajungi sa te simti ca si cind ti s-ar face o favoare, in loc de ceea ce de fapt se intimpla, si anume o relatie reciproc avantajoasa. Profesionistul, expertul, detine o autoritate punctuala, de moment, asupra clientului: in definitiv, de aceea apelam la serviciile lui. Dar rareori am simtit ca aceasta expertiza, pe mina careia iti dai bunurile, sau nevoia, sau dorinta, sint folosite in slujba ta si a trebii care trebuie facute. Acesta a fost unul din acele cazuri fericite. Am simtit ca dl. Ivan stie ce face, si ca bunurile mele vor fi in siguranta pe mina dsale - si asa a fost.

Odata operatiunea demarata, am putut sa constat profesionalismul si etica dlui Ivan in aplicatie concreta, de la modul in care isi trata echipa de lucru, organizarea si supravegherea activitatilor acesteia, trecind prin aspectele concrete legate de demontare, impachetare de protectie (la care a participat personal), reasamblarea componentelor dezasamblate (pe care si-a asumat-o integral), si terminind cu incadrarea in program si respectarea orarului convenit. Dl. Ivan a ramas, pina la final (si de fapt si dupa, pentru un aspect rezidual) la inaltimea promisiunii implicite in oferta de servicii si a expectatiilor mele. Pe tot parcursul relatiei de afacere cu dl. Ivan, nu au existat decit doua puncte izolate de asperiate (unul care probabil mi se datoreaza), ambele depasite rapid intr-un spirit conciliant, de buna-credinta.

La incheierea operatiunii, cumnatul meu, care m-a asistat pentru aspecte private ale acesteia, m-a felicitat, scurt si concis, 'bine organizat': ceea ce e un compliment superlativ pentru el, un perfectionist in materie de planificare si organizare. Aceast final nu ar fi fost posibil fara prestatia de nivel inalt a dlui Ivan.

 

Pe post de concluzie: uneori, la o cumparatura de bunuri sau servicii, dincolo de aspectul utilitar al satisfacerii unei nevoi, ne pasa in buzunarul cui punem banii. E un fel de 'vot' in favoarea unui business/produs/serviciu care, prin alegerea noastra, dobindesc o margine competitiva fata de toate celelalte pe care nu le-am ales si astfel, isi asigura un viitor.

Mie unuia, imi pare bine ca am contribuit, prin alegerea mea, la propasirea afacerii dlui Ivan. Poate rezultatul ar fi fost comparabil si in alta parte: dar ma indoiesc ca in multe cazuri experienta pozitiva a procesului, si satisfactia rezultatului ar fi fost aceleasi. Scriu aceasta recomandare cu urarea ca dl. Ivan sa mentina si sa perfecteze nivelul prestatiei dsale, si in speranta ca alti viitori potentiali clienti ai dlui Ivan sa aiba parte de aceeasi experienta pozitiva si aceeasi satisfactie ca si mine.

Cu sinceritate,

M.B."

"Intreaga echipa MovingTime a dat dovada de profesionalism si experienta. De la primul contact pana la finalizarea mutarii am beneficiat permanent de sfaturi si asistenta din partea lor. Au venit pregatiti cu toate materialele necesare, chiar mi-au "salvat" cateva obiecte pe care eu credeam ca le-am impachetat corect....

Va multumesc pentru efort si dedicate! Va recomand cu incredere!"

Diana Vlad - Logistic Manager - Distributie pompe industriale - Servicii mutari rezidentiale

"Colaborarea cu Moving Time a fost o experienta extrem de placuta. Am mutat mobilierul firmei din Alba in Bucuresti, tot procesul fiind extrem de simplu si eficient. Bunurile au ajuns in stare perfecta si au fost transportate pana in locul indicat de noi in interiorul locatiei. Toate termenele oferite au fost respectate. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu voi.

Va recomandam cu drag si va dorim mult succes in toate! Meritati!"

 

Ramona Sabau - Tatar - Maze Center - Servicii mutari comerciale

 "Am apelat la serviciile MovingTime dupa alte trei incercari de a obtine o oferta de pret convenabila. Oferta a fost intocmita in baza unor fotografii ale incaperilor ce trebuiau debarasate iar oferta a sosit online promt. Estimarea de pret si programarea s-au facut operativ si cu exactitate. Echipa MovingTime a sosit exact la ora fixata si interventia a fost fost foarte rapida si eficienta fara disturbarea circulatiei vecinilor desi conditiile au fost dificile: etaj 4 fara lift, scara circulara, posibilitate de parcare departe de intrarea in bloc. Operatiunea s-a desfasurat rapid si eficient. Recomand MovingTime pentru Seriozitate , punctualitate , operativitate si cel mai important : PRET AVANTAJOS"

"Baieti punctuali si seriosi."

Manuela Bucataru - Servicii mutari rezidentiale 

"Am avut o experienta placuta astazi, cu domnii de la aceasta firma. Punctuali, profesionisti, s-au miscat repede si bine, seriosi...am avut nevoie de ...debarasare mobila veche si mutare diverse obiecte in alta locatie......Ii recomand...."

 "Dupa o experienta neplacuta cu o firma de curierat, frigiderul pe care l-am primit trebuia urcat la etaj, dar am ramas cu el in curte. Am cautat o firma care sa manipuleze aparate electrocasnice mari si am gasit MovingTime. Nu numai cau au fost promti si au venit la ora la care au specificat, dar in 15 minute frigiderul era in casa, intact. Baietii care au venit au fost de mare ajutor si foarte amabili. Multumim mult! O sa apelam cu incredere in continuare si chiar o sa recomandam. " 

 "O echipa de oameni minunati, care pe langa profesionalism, emana un vibe pozitiv, de mare ajutor in astfel de momente. Le multumesc inca o data si voi recomanda tuturor cunoscutilor. Felicitari!"

Aurel Stroescu - Servicii debarasare

 " Niste profesionisti desavarsiti! Nu am cuvinte sa le multumesc pentru ajutorul, rebdarea, profesionalismul si priceperea de care au dat dovada! Mutare de la apartament de 3 camere, etaj 5 (etaj + mansarda), fara lift! Am discutat cu domnul Iulian Ivan, seful echipei, cu doua saptamani inaintea mutarii - ne-a oferit abalajele exact cat am avut nevoie pentru a impacheta, ne-a propus planul de actiune cu o echipa mare, care sa faca fata situatiei, ne-a spus exact care sunt costurile. Doua saptamani mai tarziu, 8:30 dimineata, echipa in actiune - la orele 11:30 am plecat catrea noua casa! O echipa fantastica, fiecare dintre ei cunostea ce avea de facut, ne-au ajutat cu sfaturi inclusiv in timpul mutarii. Absolut nici un eveniment neplacut, nimic zgariat sau atins macar in timpul transportului, descarcate toate la casa de catre ei si asezate in conditii desavarsite! Nu am destule cuvinte sa descriu cat de placuta si lipsita de stres a fost experienta! ii recomand cu caldura!"

 "O echipa de oameni minunati, care isi dau interesul sa multumeasca clientii. Sunt buni profesionisti. Am avut nevoie sa demonteze aparatura dintr-o bucatarie industriala, care apoi a fost incarcata cu mare grija si transportata in siguranta. Sunt buni profesionisti si respecta cuvantul dat. Recomand cu drag! ' 

Andreea Mihaela Ene  - Servicii mutari rezidentiale

"Echipa super profi si mai ales cu bun simt lucru foarte rar intalnit. Rapizi si foarte seriosi, atenti la aboslut tot. Cu siguranta in caz de necesitate voi apela din nou la serviciile oferite!

 "Comunicare eficeinta, prompta. Bine organizati, cu atentie la detalii privind produsele transportate ( totul a fost infoliat si ce a fost fragil pus in bubble wrap ). O echipa coeziva si receptiva la nevoile si cerintele noastre. Multumim MovingTime!" 

Razvan Nastase  - Servicii mutari comerciale 

 "Feedback-ul se refera la o mutare ampla care a inclus o cantitate mare de mobilier, echipamente electronice si alte obiecte diverse (pentru un spatiu de aprox. 200 mp). Am primit o oferta pentru 2 zile de lucru, incluzand si transportul - ceea ce parea un timp destul de scurt. Totusi, la fata locului au venit aprox. 8 persoane care au reusit in acest timp sa dezasambleze toate piesele de mobilier, sa le asambleze in folii de protectie, sa le mute la destinatie si apoi sa le aranjeze intr-un mod ordonat si ergonomic. Sunt foarte multumit de interactiunea cu MovingTime si cu siguranta voi apela din nou pentru urmatoarea mutare. Multumesc mult!"

 "Dupa o experienta neplacuta cu o firma de curierat, frigiderul pe care l-am primit trebuia urcat la etaj, dar am ramas cu el in curte. Am cautat o firma care sa manipuleze aparate electrocasnice mari si am gasit MovingTime. Nu numai cau au fost promti si au venit la ora la care au specificat, dar in 15 minute frigiderul era in casa, intact. Baietii care au venit au fost de mare ajutor si foarte amabili. Multumim mult! O sa apelam cu incredere in continuare si chiar o sa recomandam. " 

Ioana Anastasia Anton - Servicii mutari rezidentiale

 "Ii recomand pe cei de la MovingTime! S-au ocupat de o mutare extrem de dificila, cu situatii neprevazute, au oferit spatiu de depozitare, au zis DA la absolut orice problema neprevazuta care a aparut. Dar in primul rand, am intalnit niste OAMENI, care au inteles ca o mutare poate fi si ceva extrem de greu de gestionat si emotional. Cu calm au gasit solutie pentru orice! Sunt extraordinari!"

Servicii relocare, mutari rezidentiale, mutari mobila firme, transport marfa si debarasare

L - S : 08:00 - 21:00

D : cu programare

Movingtime Services SRL

Strada Patulului 6, Sector 3, Bucuresti 

CUI : 44128983 

J40/7014/2021

     

 

 

 

 

+40759478630

office@movingtime.ro

 "Am beneficiat de serviciile companiei Moving Time, ale echipei coordonate de domnul Iulian Ivan.Au reusit ceea ce imi doream si asta in doar o zi-lumina: dezafectarea completa a unui apartament de 84 mp de la etajul 4 din 4, fara lift, locuit vreme de 50 de ani de parintii mei, de mine si de sora mea, pe cand eram copii si adolescenti.Patru camioane cu mobila, electrocasnice mari si alte lucruri, din care un camion plin numai cu carti si ziare: o viata intreaga incremenita in timp, deoarece parintii mei nu mai locuiau acolo de multa vreme.O munca titanica facuta ireprosabil de catre acesti tineri minunati de la Moving Time. Curatenie impecabila facuta dupa dezafectare si nici un semn lasat pe traseul celor 5 niveluri ale scarii pe care s-au deplasat de sute de ori cu toate aceste tone mutate.Apelez la aceasta companie si la aceasta echipa in continuare, deoarece am cateva corpuri grele de mobila-stil, care vor fi vandute. Ei le vor desface, le vor paleta si transporta cu grija catre noul beneficiar.Felicitari! Ati facut o treaba extraordinara si asta intr-un domeniu in care este atat de dificil ca persoana fizica, sa casezi si sa distrugi aparatura electrocasnica, mobila, maculatura si haine, astfel incat sa fii in legalitate si sa eviti amenzile de zeci de mii de lei de la Garda de Mediu.Bravo! Jos palaria si inca o data: multumesc mult!"

Razvan Spiridon - Servicii debarasare