Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national

Program : Luni - Sambata 08:00-21:00, Duminica - cu programare

MovingTime

Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Firma mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti, ,mutari firme Bucuresti, mutari apartamente Bucuresti, debarasare Bucuresti

 

Politica de confidentialitate

 

MovingTime Services  - www.movingtime.ro -  respecta confidentialitatea datelor Dumneavoastra. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele Dumneavoastra de contact sau informatiile  pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de acelea pentru care au fost trimise, si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

 

Colectarea si utilizarea informatiei

 

Societatea este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest website. Nu vom vinde sau oferi aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului prin mandat judiciar.

 

 

Securitate

 

Acest website isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul acestuia, datele respective sunt protejate atat online cat si off-line.

 

 

Anuntarea modificarilor

 

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la datele pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca este cazul, le facem publice.

 

 

Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

 

Utilizatorii pot decide sa ceara stergerea informatiilor personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la office@movingtime.ro cu subiectul “stergere date personale” si acestea vor fi sterse in mai putin de 5 zile lucratoare. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

 

 

Formularul de contact

 

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (adresa de email, detalii relevante cererii de oferta, etc.). Aceste informatii sunt folosite pentru a contacta utilizatorul si pentru a-i oferi servicii personalizate si adaptate in cea mai mare masura nevoilor sale.

Servicii relocare, mutari rezidentiale, mutari mobila firme, transport marfa si debarasare

L - S : 08:00 - 21:00

D : cu programare

Movingtime Services SRL

Strada Patulului 6, Sector 3, Bucuresti 

CUI : 44128983 

J40/7014/2021

     

 

 

 

 

+40759478630

office@movingtime.ro