Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national

Program : Luni - Sambata 08:00-21:00, Duminica - cu programare

MovingTime

Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Firma mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti, ,mutari firme Bucuresti, mutari apartamente Bucuresti, debarasare Bucuresti

BLOG

SFATURI PENTRU IMPACHETAREA BUCATARIEI
13 martie 2021

Impachetarea bucatariei este una dintre sarcinile care ne consuma cel mai mult timp atunci cand ne mutam. Este camera cel mai greu de impachetat, deci este, de obicei cea mai buna camera pentru a incepe pregatirile pentru relocare.

Recurge la o abordare sistematica: decide ce iei cu tine in noua locatie si de ce te poti lipsi. Incepe cu obiectele pe care nu le utilizezi in mod constant. Acestea vor trebui impachetate primele. Apoi, un al doilea pas important este crearea cutiei pentru lucruri esentiale (tot ce iti va trebui imediat in noua locatie ex: cafea, cani, zahar, ceaiuri, sau alimente importante pentru respectarea anumitor diete)

Iata cateva sfaturi practice pentru ambalarea tuturor lucrurilor pe care le iei cu tine:

 

 

IN PRIMUL RAND, PREGATESTE MATERIALELE NECESARE IMPACHETARII

 

  • Cutii mici si cutii mari - cantitatea va depinde de dimensiunea bucatariei.

  • Hartie de impachetat.

  • Pungi de alimente transparente, pentru obiecte mici.

  • Banda adeziva cu rezistenta ridicata.

  • Un marker.

 

Electrocasnice: Daca mai ai cutiile originale pentru aparatele de bucatarie, foloseste-le. Aparatele tale se vor potrivi cel mai bine si vor calatori in conditii de siguranta in cutiile lor originale. Dezasambleaza aparatura, acolo unde este posibil, acordand atentie elementelor cu piese mici. Pune piesele mici intr-o punga de alimente si aseaza-le in aceeasi cutie. Daca nu ai cutiile originale, foloseste hartie de impachetat sau prosoape pentru a proteja aparatele, pune-le in cutie, si completeaza cu hartie, asigurandu-te ca nu raman spatii goale.

 

Aminteste-ti sa scoti din functiune frigiderul si congelatorul cu cel putin 24 de ore inainte de a te muta.

 

 

USTENSILE DE BUCATARIE – TACAMURI, VESELA, PAHARE SI CANI.

 

Sa vorbim mai intai despre cutite. Ambalare cutitelor  in conditii de siguranta este imperativ. Scopul este de a le impacheta intr-o rola. Intinde bucatile de hartie, pune primul cutit si incepe sa rulezi, apoi, lasand putin spatiu, aseaza al doile-a cutit si continua impachetarea. Asigura-te ca la varful obiectelor ascutite, ai mai multa hartie, pentru a oferi o protectie suplimentara. Poti deasemenea sa intaresti aceasta rola cu banda adeziva. Daca simti nevoia poti adauga starturi suplimentare de hartie. In cazul in care ai nevoie de mai mult ajutor pentru ambalarea obiectelor ascutite si fragile, poti contacta echipa noastra pentru sfaturi si sugestii. Restul tacamurilor se pot impacheta prin aceeasi metoda, obtinand astfel protectia si manipularea in siguranta a acestora.

 

Vesela – infasoara individual fiecare obiect in hartie de impachetat. Aseaza-le in cutii una peste alta, dar nu umple cutia. Aceste cutii vor deveni grele foarte repede. Asigura-te sa marchezi cutiile cu vesela ca fiind fragile, pentru a se manipula corespunzator.

 

Pahare si cani – Umple paharele si canile cu hartie de impachetat, astfel incat sa nu existe goluri, apoi impacheteaza-le individul in hartie. Aseaza-le cu grija in cutii si umple locurile libere dintre ele cu prosoape, folie cu bule sau celuloza, pentru a evita deplasarea acestora in timpul transportului.

 

 

ALIMENTE PERISABILE SI CAMARA

 

Incepe cu condimentele si apoi continua cu produsele mai grele. Acestea din urma vor fi asezate pe fundul cutiilor. Alimentele si lichidele care au ambalajul desfacut, este mai bine sa nu le mai iei. Daca insa nu doresti sa le arunci, sigileaza-le si impacheteaza-le individual, aseazandu-le pe toate in pozitie verticala. Captuseste cutia cu materiale impermeabile, evitand astfel scurgerile ce pot interveni. Marcheaza corespunzator cutiile respective, si incarca-le ultimele sau separat in masina personala.

 

Este nevoie de multa planificare atunci cand te muti intr-o noua locuinta.  Echipa MovingTime are experienta de peste 9 ani atat in manipulare, transport dar si impachetare; ajutandu-ne astfel clientii sa isi ambaleze obiectele eficient si in conditii de siguranta, pentru ca relocarea sa se desfasoare fara absolut nici un impediment. Iti stam oricand la dispozitie cu sfaturi, sugestii si solutii pentru fiecare pas care trebuie intreprins in timpul unei mutari.

 

Servicii relocare, mutari rezidentiale, mutari mobila firme, transport marfa si debarasare

L - S : 08:00 - 21:00

D : cu programare

Movingtime Services SRL

Strada Patulului 6, Sector 3, Bucuresti 

CUI : 44128983 

J40/7014/2021

     

 

 

 

 

+40759478630

office@movingtime.ro