Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national

Program : Luni - Sambata 08:00-21:00, Duminica - cu programare

MovingTime

Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Firma mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti, ,mutari firme Bucuresti, mutari apartamente Bucuresti, debarasare Bucuresti

BLOG

RELOCAREA SI COPIII
14 octombrie 2021

Odata ce ati anuntat copiii de viitoarea relocare, urmeaza sa ii pregatiti pentru tranzitia respectiva. Daca grijile Dumneavoastra sunt legate de logistica si organizare, copiii, in schimb, vor avea parte de o experienta mult mai intensa. Lumea lor se va schimba, vor pierde legatura cu prietenii si anumite persoane de care erau apropiati, avand astfel o perioada mai dificila de ajustare.

Incercati sa le oferiti cat mai multe detalii. In functie de varsta, sunt sanse ca acestia sa aiba nevoie de mai multe informatii despre cand si unde va veti muta. Asigurati-va ca ei stiu data exacta cand va veti muta, cum este noua locuinta si unde se afla. Pe cat posibil, vizitati locatia inainte de a incepe mutarea, pentru ca cei mici sa se poate obisnui cu zona respectiva.

Povestiti-le cum va fi cand veti incepe pregatirea pentru mutare. Dati-le si lor cateva sarcini usoare, cum ar fi: sortarea jucariilor sau impachetarea cutiilor cu obiectele lor preferate. Se vor simti astfel cat mai inclusi, iar tranzitia va deveni mai usoara.

Oferiti-le motive sa se bucure de aceasta schimbare din viata lor. Pot merge la un loc de joaca nou, o scoala sau gradinita noua cu activitati interesante, prietenii lor ii pot vizita oricand si pot ramane in legatura cu acestia.

Raspundeti-le la toate intrebarile care le au si explicati-le tot ceea ce inca nu inteleg, deoarece vor experimenta sentimente noi pentru ei. Folositi-va de carti, muzica sau clipuri video, pentru a le oferi cat mai multe informatii despre ceea ce implica mutarea locuintei.

Odata ce v-ati instalat la noua locatie, invitati persoane apropiate lor si prieteni pentru a-i asigura ca viata lor nu se schimba in toatalitate, si pentru a evita senzatia de abandon pe care o pot dezvolta cei mici.

Daca va veti ocupa din timp sa pregatiti copiii, sa ii implicati in procesul de relocare si sa va asigurati ca primele zile in noua locuinta sunt cat mai confortabile posibil, tranzitia Dumneavoastra va fi cu mult mai usoara, oferindu-va astfel sansa de a va ocupa in detaliu de restul aspectelor logistice ale mutarii.

 

Servicii relocare, mutari rezidentiale, mutari mobila firme, transport marfa si debarasare

L - S : 08:00 - 21:00

D : cu programare

Movingtime Services SRL

Strada Patulului 6, Sector 3, Bucuresti 

CUI : 44128983 

J40/7014/2021

     

 

 

 

 

+40759478630

office@movingtime.ro