Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national

Program : Luni - Sambata 08:00-21:00, Duminica - cu programare

MovingTime

Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Firma mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti, ,mutari firme Bucuresti, mutari apartamente Bucuresti, debarasare Bucuresti

BLOG

CARE ESTE CEL MAI BUN SEZON AL ANULUI PENTRU A TE MUTA?
26 ianuarie 2022

Te gandesti sa iti schimbi mediul in care traiesti? O mutare implica multe aspecte si trebuie luata in considerare o multime de factori. De-a lungul anului, fiecare sezon are beneficiile sale in ceea ce priveste mutarea intr-o locatie noua. Primavara are temperaturi mai mici, vara ofera zile mai lungi, toamna gasiti preturi mai mici la tranzactiilor imobiliare, iar iarna implica tarife scazute in contractarea unei firme de mutari. Sunt avantaje si dezavantaje in ficare sezon.

Fie ca planuiesti o mutare individuala sau angajezi o firma specializata, este bine sa stabilesti toate detaliile inainte de a incepe organizarea. Vom analiza,astfel, toate argumentele pro si contra ale fiecarui sezon, pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna perioada pentru tine in ceea ce priveste relocarea.

 

 

Primavara

 

Pro: Varful de sezon in industria serviciilor de mutare incepe in jurul sfarsitului lunii Mai, ceea ce inseamna ca ai cateva luni cu vreme buna si preturi mai mici. In cele mai multe regiuni, Martie, Aprilie si Mai incep sa se dezghete dupa iarna, oferind astfel zile mai lungi si temperaturi mai moderate. Firmele de mutari au masini de transport si manipulanti disponibili in lunile de primavara, ceea ce ajuta la pastrarea unui pret mai scazut al serviciilor oferite. Aflata intre iarna apriga si temperaturile ridicate ale verii, primavara este un anotimp potrivit pentru a te muta.

 

Contra : Primavara prezinta o provocare pentru multe familii, deoarece cursurile scolare sunt in plina desfasurare. Daca ai copii mai mari, ei vor intra, de asemenea, in  perioada examenelor, asadar pot fi usor dezorientati de o relocare. Cu cat te muti mai tarziu in primavara, cu atat va fi mai dificil. Aceasta inseamna ca preturile vor creste spre sfarsitul sezonului si ,astfel, vei avea mai putine optiuni pentru a alege ziua perfecta pentru mutare, deoarece companiile vor fi rezervate intr-un procent mai mare.

 

 

Vara

 

Pro: Ca sezon imobiliar de varf, vara este un moment minunat pentru a-ti vinde locuinta. Odata cu cererea ridicata, poti profita si poti vinde la un pret mai mare. Vara este cea mai buna perioada pentru o familie sa se mute, deoarece copiii au vacanta. Daca te vei muta in intervalul dintre anii scolari, copiii pot incepe urmatorul an intr-o noua scoala. Bineinteles, si zilele mai lungi sunt tentante pentru mutarile din timpul verii, oferind destul timp pentru a finaliza tot procesul de relocare.

 

 

 

Contra : Cel mai mare impediment pentru o mutare de vara este reprezentat de preturile ridicate. Aproape 70% din mutari au loc intre lunile Mai si Septembrie, facand astfel vara un sezon competitiv pentru fiecare. Cu o cerere mai mare, intervin astfel preturi mai mari, asa ca fa-ti un buget in concordanta cu disponibilitatile financiare Daca te muti pe o distanta mai mare, este posibil sa dureze mai mult pana iti vei primi toate lucrurile. Acest lucru se poate intampla deoarece multe firme de mutari vor incarca pentru mai multe adrese ce se afla de-a lungul traseului, si va trebui sa faca opriri la fiecare din acestea. Daca te muti intr-o zona foarte calda si cu o umiditate mare, vara nu este tocmai timpul ideal pentru tine.

 

 

Toamna

 

Pro: In multe zone, toamna poate fi o perioada a anului minunata pentru a te muta. Vremea este mai racoaroasa, dar inca nu rece. Lunile, incepand cu Septembrie si pana in Noiembrie sunt cele mai placute, in cele mai multe locuri. Poti astfel sa te muti si sa te instalezi cu totul, inainte de inceputul sarbatorilor de iarna. Pana cand va veni sfasitul anului, te vei simti deja ca acasa si vei fi pregatit sa incepi noul an. Daca vei cumpara o casa, toamna este de asemenea un timp perfect pentru a face asta. Vara este piata vanzatorilor, asa ca industria tranzactiilor imobiliare se va linisti in lunile de toamnna.

 

Contra: Daca sunteti o familie, toamna nu este un moment foarte bun pentru a te muta. Veti nimeri ori perioada cand noul an scolar de-abia incepe, sau cand tocmai a prins viteza. Lucrurile ar fi mai usoare pentru copii daca nu vor fi nevoiti sa schimbe scoala, dar mutarea poate fi inca destul de stresanta pentru ei. Cu apropierea sarbatorilor, firmele de mutari nu au de obicei prea multe weekenduri libere pentru a va reloca.

 

 

Iarna

 

Pro: Daca te muti iarna, vei gasi preturi cu mult mai mici pentru serviciile de mutare. Cererea tinde sa fie scazuta, aliniindu-se astfel cu temperaturile ridicate si lipsa orelor cu lumina naturala. Deoarece firmele de mutari nu sunt asa de ocupate in iarna, vei avea posibilitatea de a alege ziua cea mai convenabila pentru a te muta.

 

Contra: Mutarea pe timpul iernii poate aduce o multime de provocari. Este posibil sa ploua, sa ninga, drumurile sa fie acoprite cu gheta, sau pur si simplu sa fie foarte frig, astfel ca tu si firma de mutare angajata va trebui sa faceti destule ajustari. Vei fi nevoit sa te pregatesti intens pentru ca locuinta ta sa nu fie acoperita de noroiul si zapada adusa in timpul mutarii. Manipulantii vor trebui de asemenea, sa se pregateasca mai in detaliu, pentru a-ti proteja toate obiectele si locuinta de apa sau de zapada, facand astfel tot procesul de relocare mai dificil si indelungat.

 

In functie de nevoile tale si circumstantele in care are ai luat decizia de a te muta, iti recomandam sa te pregatesti din timp pentru a putea lua in considerare toate aspectele. De asemenea poti oricand apela la echipa MovingTime pentru sfaturi si consiliere. Ne face placere sa impartasim din experienta si cunostintele noastre pentru a-ti facilita tranzitia catre noul tau „acasa’’.

 

 

Servicii relocare, mutari rezidentiale, mutari mobila firme, transport marfa si debarasare

L - S : 08:00 - 21:00

D : cu programare

Movingtime Services SRL

Strada Patulului 6, Sector 3, Bucuresti 

CUI : 44128983 

J40/7014/2021

     

 

 

 

 

+40759478630

office@movingtime.ro