Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national

Program : Luni - Sambata 08:00-21:00, Duminica - cu programare

MovingTime

Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Servicii mutari mobila, transport si debarasare Bucuresti si national
Firma mutari mobila Bucuresti, transport mobila Bucuresti, ,mutari firme Bucuresti, mutari apartamente Bucuresti, debarasare Bucuresti

BLOG

8 PROBLEME PE CARE LE POTI EVITA ATUNCI CAND MUTI MOBILA
20 februarie 2021

Mutarea mobilei este usoara, nu? O iei, o pui intr-un camion si o duci la noua ta casa. De fapt, mutarea mobilierului vine cu o serie de probleme care necesita abilitati de specialitate si de planificare pentru a le evita. Iata o lista de 8 probleme comune si un sfat practic despre cum poti face mutarea mai usoara.

 

1. ACCIDENTE

Auzim despre accidente in procesul de relocare mult prea des: picioare si degete ranite, lovituri, vanatai si cel mai rau dintre toate, spate ranit. Nu ar trebui sa incerci sa ridici ceva ce nu poti ridica cu usurinta. Daca un obiect depaseste aceasta limita, cere ajutorul manipulatorilor profesionisti.

 

2. DAUNE

Acestea merg mana in mana cu accidentele. Mutarea oricariu obiect oriunde vine cu un risc de accident.  Atunci cand iti schimbi locuinta, va trebui sa iei in considerare si impachetarea si ceea ce se intampla cu obiectele in tranzit. Ambalarea si manipularea profesionala este cea mai buna modalitate de a preveni daunele.

 

 

3. MATERIALE DE AMBALARE

Daca te ocupi personal de impachetare, asigura-te ca ai suficiente materiale de ambalare pentru toate obiectele. Vei avea nevoie de mult mai mult decat crezi. Cei mai multi oameni nu au suficient, asa ca improvizeaza si acest lucru este o reteta pentru mult mai multe daune. Ambalatorii profesionisti vin inarmati complet cu materiale si au produse de ambalare specializate pentru a minimiza riscul de deteriorare.

 

 

4. MANIPULAREA SPECIALIZATA

Stii sa te ocupi de fiecare obiect din casa ta? Unele elemente trebuie sa fie mutate intr-un anumit mod sau se vor deteriora. Masinile de spalat trebuie mutate in pozitie verticala, unele electronice au nevoie, de asemenea, de manipulare atenta si ambalare. Sunt multe altele. Daca nu esti 100% sigur, cere ajutor unui profesionist.

 

 

5. DEMONTAREA SI REASAMBLAREA

Multe elemente mari trebuie demontate pentru a fi mutate. Expresia „nu gasesc o piesa lipsa” este din pacate destul de prezenta, ceea ce genereaza atat stres cat si riscul deteriorarii articolelor. Manipulatorii profesionisti impacheteaza si eticheteaza corespunzator acest tip de obiecte. De altfel, le si monteaza pentru tine, in noua ta locuinta!  

 

 

6. ASIGURAREA

Asadar, ai scapat o cutie, dar e in regula pentru ca ai asigurare. Ai impachetat singur cutia? Detaliile asigurarilor in domeniul relocarilor si transporturilor sunt destul de dificile. In general, nu vei fi despagubit, de obicei asta se intampla doar daca un profesionist s-a ocupat de impachetare. Intereseaza-te de asigurare inainte de a te muta.

 

 

7. INCARCAREA CAMIONULUI

La fel ca in cazul unei o cutii, camionul, de asemenea, trebuie sa fie ambalate intr-un mod special. De exemplu, mobilierul nu ar trebui sa se ciocneasca de pereții camionului, elementele grele ar trebui sa fie incarcate pe podea si elementele fragile ar trebui sa fie stivuite in partea de sus. Daca nu esti sigur cum se face incarcarea, cere ajutorul unui profesionist.

 

 

8. TRAFIC

In special in orasele noastre mai mari, traficul se misca lent in perioadele de varf. Daca te muti singur, mutarea ta ar putea ajunge sa dureze mult mai mult decat te asteptai. Scopul nostru este de a incarca toate articolele intr-un singur camion, de a face o singura calatorie, cu logistica planificata si implementata pentru o livrare în timp util.

 

 

SFATUL NOSTRU DE TOP? ANGAJEAZA PROFESIONISTI!

 

Toate problemele de mai sus pot fi rezolvate prin angajarea unei firme specializate in relocare. Echipa noastra profesionista are experienta cu toate problemele de mai sus, deoarece face acest lucru in fiecare zi!

 

Servicii relocare, mutari rezidentiale, mutari mobila firme, transport marfa si debarasare

L - S : 08:00 - 21:00

D : cu programare

Movingtime Services SRL

Strada Patulului 6, Sector 3, Bucuresti 

CUI : 44128983 

J40/7014/2021

     

 

 

 

 

+40759478630

office@movingtime.ro